16. 11. 2012

My future/dream house

Mám na svém tumlbru a na whi hodně obrázků pokojů, domů a různých designových prvků. Tak mě napadlo, vytvořit si článek o tom, jak bych si přestavovala svůj budoucí dům. Nejsem si jistá, kde bych jednou chtěla žít, ale asi bych se ráda buď odstěhovala z Česka, nebo bych hodně cestovala, takže bych tu byla minimálně. Láká mě Francie, Anglie, Itálie nebo třeba Řecko. Jak by měl zvenku vypadat můj dům, v tom taky nemám úplně jasno, jen vím, že by měl být velký, ale zase né žádné obrovské sídlo, kde bych se sama ztrácela :D a měl by kolem něj být nějaký pozemek s dvorem, zahradou, bazénem nebo něčím podobným. No..Podle obrázků je asi vidět, že ta voda v okolí by se mi vážně docela líbila :D...








































Interiér bych si představovala vymalovaný ve světlých barvách, odstíny bílé, krémové. V tom by se občas objevil nějaký kontrastnější prvek třeba v levandulové nebo zelené barvě. Chtěla bych, aby můj dům byl útulný a cítila se v něm dobře. Mám 3 hlavní požadavky. První: velká pohodlná postel. Na své posteli trávím většinu času doma-jsem na notebooku, učím se, čtu, odpočívám, spím.. Tohle je pro mě prostě základ, i kdybych měla bydlet někde ve stísněném bytě paneláku, chci pořádnou postel!























































































































Druhá: velká vana. Uvědomila jsem si, že mě hrozně fascinují vany :D. Není nic lepšího než si po náročném dni lehnout do horké vany a jen tak relaxovat. Taky se mi ve vaně dobře přemýšlí a napadají mě nejlepší nápady. Chtěla bych nějakou velkou a takovou zaoblenou. Líbilo by se mi, kdyby byla umístěná uprostřed místnosti a měla luxusní výhled. Joo, to by byla má vana snů :D.

























Tak tohle je úplně nejvíc nejbožejší!






































Třetí: šatna. Obdivuju ty obrovský šatníky ve filmech, třeba tu co měla Carrie v Sexu ve městě. Hrozně bych si přála taky nějakou takovou. Plnou oblečení, botů a doplňků. Aach, ktberá holka by nechtěla? Na obrázcích můžete vidět jen takové skromnější věšáky, ale i s tím bych se spokojila :D.

















































Taky bych chtěla, abych nacházela ve svém domě vzpomínky. Vím, že to zní blbě, ale myslím tím, že by se mi líbilo tam mít rámečky s fotkami třeba z dětství, s přáteli, těch co mám ráda.. Určitě bych se ve svém domě cítila ještě líp!













A na závěr ještě nezařazené obrázky, které mě ale taky inspirují a určitě by tu neměly chybět.


























I tohle má něco do sebe...








































































































Všechny obrázky buď můj Tumblr nebo weheartit.
A co váš vysněný dům?

7 komentářů:

  1. Krásné fotky, popsané všechno a tak :)) Aaach, tak jsem se zase trošku zasnila!:) Já bych chtěla žít v USA, asi v New Yorku, Los Angeles nebo v typické americké vesničce s domečkama, jak to vidíš ve filmech..můj sen odmala !:)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdá se mi, že máme hodně podobný vkus na domy. Možná by se nám vyplatilo bydlet spolu...dáme dohromady úspory a uvidíme. ;-))
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Thank you so much for the follow,dear.^^
    Follow oyu back on gfc (89). Do you also follow me on bloglovin?
    Let me know follow you then back again.;-)

    OdpovědětVymazat
  4. jé ten třetí obrázek je ze santorini, tam jsme byli v létě na dovolené, je to hrozná pecka :-)

    OdpovědětVymazat
  5. jo tak to mame podobny se, nadherne fotky :)

    OdpovědětVymazat