3. 2. 2012

What I love.. Part 1.

Je to nějaký ten týden (měsíc?) zpátky, kdy jsem si tak z nudy sepisovala na papír věci, co mám ráda. Ten papír nemůžu zaboha najít, ale aspoň polovinu z těch věcí (všechny mimochodem zabrali skoro celý list A4) si doufám pamatuji, takže mě napadlo že si to dám sem na blog. Seřadila jsem to abecedně od A do Z a jelikož je toho opravdu hodně, rozdělila jsem to na víc části. 1. dnes, další zase příště ;). Obrázky vtšina z whi, některé moje.
haníí





WHAT I LOVE?....

1 ANIMALS
Všechny zvířata jsou svým způsobem krásná. Nejraděj mám psi, máme přerostlýho yorkšíra Deniska a až budu velká, pořídím si... To ještě nevím, ale bude to to nejúžasnější plemeno! :D




















2 BED
Možná jsem měla udělat spíš nadpis "sleeping", ale postel je mnohem všestranější. Já v ní trávím většinu času v pokojíčku. Jsem na noťasu, učím se, čtu si, odpočívám, sním, fotím... Prostě bez své postýlky by to nešlo!

3 BLOG
Můj virtuální svět. Když nemám náladu na reálný život, jdu na blog, tam se vypíšu ze svých pocitů a je mi líp. A všechny komentáře a pravidelní čtenáři mi dělají obrovskou radost :). Blog už prostě ke mě tak nějak patří..



















4 BEYONCÉ
Má nejoblíbenější zpěvačka. Beyoncé nejen že má zlato v hrdle, ale je i krásná, tanečně nadaná, bohatá a umí vykouzlit úžasnou show. Nedávno (no, už před delší dobou) vydala novou desku a s ní i spoustu hitů, ale abych byla upřímná, víc se mi líbí její starší songy.
Jo a Beyoncé se letos v lednu narodila holčička Blue Ivy, so CONGRATULATION BEE!
























5 BOYS
Sice nás holky někdy  hodně štvou, dokážou ublížit, ale přiznejme si to, bez nich by to nešlo... Já bych si přála kamaráda kluka, často jsou totiž v přátelství lepší než holky.




















6 BRACELETS
V milulém postu jsem psala že miluju náramky. Abych byla přesnější, myslela jsem korálkový náramky, nebo ty z bavlnek, ručně vyráběný. Všechny moje korálkové náramky mě vyráběly kámošky. K narozeninám jsem dostala od M. 14 náramků! Jsou to pro mě takový "Friendship bracelets" :)


















7 CAMERA
Bez mýho úžasnýho foťáku by nevznikly žádný fotky, co mám tady na blogu (vlastně i žádné jiné :D). Ikdyž je  to už tak trochu stařeček, pořád umí vyfotit skvělou fotku :).

8 COLORS
Miluju barvy! Hlavně takový ty zářivý. Nejraději mám oranžovou, žlutou a zelenou. Není žádná barva kterou bych vysloveně nesnášela... No, možná takový ty, promiňte mi to slovo, vyblitý barvy, nebo moc nemusím tu vojenskou khaki..

9 DRAWING / PAINTING
Když se nudím, kreslím. Nejraděj kreslím obličeje dívek, různé víly, a nadpřirozené bytosti. Občas mám chuť nakreslit nějakou mou oblíbenou stár. Už jsem kreslila Beyoncé, P!nk, Linkiny a Avril. Lidi říkají, že mám na to talent, ale to já posoudit nemůžu.

10 DOG
Sice jsem už svýho pesana zmiňovala v ANIMALS, ale myslím, že si zaslouží svou osobní část ;D.
O Deniska se dělím se svým bratrem, vlastně ho má většinu času on, ale když už je u nás, docela ho rozmazluju ;). Je to yorkšír a je mu asi 5 (nojo, nikdo neví, kdy se přesně narodil :/ ). Denouše bych za nic nevyměnila! Je to prostě můj Bedřich ;)).



















11 DESIGN
Miluju doplňky do bytu, nábytek a takovýhle věci. Ještě nedávno jsem se chtěla stát architektkou, ale pak jsem si naštěstí uvědomila, že s mými znalostmi matematiky a fyziky bych se daleko nedostala. Ale aspoň svůj barák si navrhnu sama!






















12 DREAMING
Kdo by rád nesnil? Sny jsou únik z reality do světa, kde je možné všechno. Často se mi zdají takový crazy sny, že ani nechápu kde se to ve mě vzalo :D. Ale většinou se ráno probudím a ani za nic si nemůžu vzpomenout co že se mi to zdálo. Ať byl ten sen sebeúžasnější... Kéž by se některé sny staly skutečností!

13 ENGLISH
Angličtina je skvělej jazyk. A nejvíce se mi na ní líbí, že je tak lehká. Dobře, aspoň mě připadá lehká :D. Chci se v ní co nejvíc zdokonalovat, abych pak jednou mohla jet do Anglie, nebo do Ameriky a plynule mluvit, všemu rozumět. Jen mě na ní trochu štve, že se v česku (nejenom v česku) tolik rozrostla, je skoro všude. Ani bych se nedivila, kdyby za pár let češtinu úplně převálcovala a náš jazyk by vymizel. Doufám, že se tomu tak nestane.

14 FASHION
Fashion is my passion. Ach ta móda. Strašně ráda projíždím různý módní blogy a obdivuju outfity blogerek. Až budu velká, budu mít velkou šatnu narvanou oblečením, boty a doplňky. A ano, budu na to mít! :D




















15 FAMILY
Nejzákladnější věc v mém životě je rodina. Bez ní by to nešlo. A to jako doslova NEŠLO. Svou rodinu bych nevyměnila za nic na světě! Miluju ji.

16 FRIENDS
Přátelství. By mělo být po rodině to druhý nejdůležitější. Mám své přátele strašně ráda, jenže po pár nepovedených přátelství už přece jen neříkám všem všechno. Nepotřebuju kupu falešných přátel, stačí mi pár, kterým věřím.
"Já přátele nepotřebuju" řekl blázen a skočil z mostu.




















17 FOOD
Co se týče jídla, jsem neovladatelná :D. Nedokázala bych držet dietu, ikdyž jsem se o to už párkrát pokoušela. Řeknu si "tak, a ode dneška budu jíst zdravě". Další den mamka upeče buchtu a je po dietě :D. Nemám perfektní postavu, ale kvůli tomu se nehodlám vzdát toho, co mám ráda. Jídlo prostě miluju!




















18 FACEBOOK
Jsem závislák, přiznávám!! :D Ale poslední dobou už mě fb začal nudit. Většinou jen projedu hlavní stránku, mrknu jestli je online někdo známej a jdu zase jinam. Ale díky facebooku můžu být stále v kontaktu s přáteli, co bydlí daleko ode mě :).


















19 FUN
Kdo by neměl rád zábavu??!

20 FREEDOM
Svoboda. Nejvíce si ji užívám na chatě. Čistej vzduch, všude kolem lesy, koleje, nikde nikdo. Jen hučení potoka, zpěv ptáků a vůně přírody. Tam je to nejúžasnější!




























21 FAIRY TALES
Pohádky. Mám ráda animované (Shrek) a hrané (Popelka) :). A nejlepší koukání na pohádky je o Vánocích nebo když jsem nemocná.


Další část příště ;)).


1 komentář: