12. 2. 2012

Stripes on my sweater

Ahooj! To to ale uteklo, dnes je poslední den prázdnin o.O! Néé, mě se tak nechce do školy... Navíc ten novej rozvrh je úplně na prd.. No, každopádně dnes jsou ještě pořád prázdniny a tak si ten poslední den užiju! Aspoň trochu :D... Včera k nám přijeli na návštěvu tety a strejdové a šli jsme na velkej pochod. Potom byli ještě do večera u nás, ale naštěstí už přijela konečně Monča z hor, tak se stavila a šli jsme do čajovny <3. Zkusili jsme, jestli nám dají vodnici a jo! Fakt nám ji dali, i když je až od 16. Hmm, asi vypadáme starší :D.. Bylo to fajn. M. už my chyběla..
Ale teď k článku. Někdy v týdnu jsem se pokoušela vyfotit ty outfitový fotky, ale nepovedly se podle mých představ... Navíc každou fotku, kde byl vidět můj xicht jsem musela začtverečkovat, protože to byla vážně tragédie :D. Jo a taky se omluvám za mastný vlasy... Příště se polepším!
haníí





































Sweater, jeggins: F&F














































































































































Kiss my ass :D :*

7 komentářů:

  1. Máš moc hezký svetr! :)

    Jinak to je pravda, že máme podobná jména :D Mně teda říkají Haníí s čárkami, ale protože jsem myslím už hooodně dávno viděla nějakou takovou přezdívku (nebyla to ta tvoje? :D), tak jsem si to dala bez čárek :)

    OdpovědětVymazat
  2. dobrá fuska! :-D nee moc pěkné fotky

    OdpovědětVymazat
  3. myslím že máme tie isté jeggins :D :))) a ďakujem za komentár :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten svetr je dokonalý! O.o... jo a dobré fotky :D

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný svetřík a z toho Valentýna si nic nedělej ;)

    OdpovědětVymazat