21. 2. 2012

Pff, kdo má pořád vymýšlet ty názvy příspěvků?! Já na tohle nemám nikdy nápady :D...
Každopádně, za těch pár dní, co jsem nic nepřidala se pár věcí událo a tak doufám, že nebude moc vadit, když sem něco málo napíšu. Takže.. V pondělí jsme jeli se školou do Brna na výchovný program, jezdíme tam celkem často (dá se říct že každý rok), a obvykle je to spojeno s přírodou, různou havětí, rostlinama a tak. Ale tentokrát, protože už jsme podle učitelů vyspělí (:DDD) bylo téma programu "Sex je náš". Budu upřímná, letos jsem se tam opravdu těšila :D. A bylo to vážně zajímavý, dozvěděla jsem se pár nových věcí třeba o HIV a.. no dalších věcech, to tu nebudu vypisovat ;D. A pouštěli jsme si film, který byl zaměřený právě na HIV, bylo to pěkný a docela dojemný.. Doporučuju se na něj podívat: http://www.mezi-nimi.cz/
Minulý týden jsem začala sledovat The vampire diaries, kámošky popisovaly jak je to úžasný, tak jsem nechtěla být pozadu :D. A vážně mě to chytlo! 
Jo a všimli jste si taky změn na whi? Je to podle mě dost na prd, pořád mi to blbne a obrázky mi přeskakují do setů, kde je nechci. To stejný uloz.to, to se mi taky furt s prominutím sere! Všichni se snaží ty internetový stránky co nejvíc vylepšit a místo toho to má většinou opačný efekt. Co si myslíte vy?
haníí
























5 komentářů:

  1. Mě ta změna stránek taky vždycky štve, než si na to zvyknu..:/ :D

    OdpovědětVymazat
  2. děkuju :)) s těma stránkama máš úplnou pravdu! :D

    OdpovědětVymazat
  3. tá posledná fotka :OOOO, to nemyslíš vážne :D TVD je najlepší seriál :D
    inak vymýšlanie názvov príspevkov je strášné :D

    OdpovědětVymazat
  4. Také ho sleduju, pravidelně jak věrný pes čekám až dají nový díl na internet a hned koukám jak zhypnotizovaná!!:D Je to úžasný seriál:) Zrovna nedávno sem dělala na svém blogu příspěvek o seriálech na které koukam a který stojí zato;) Kdyžtak se podvejte:

    http://anyey.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. No, tiež to štve keď furt menia stránky. Aj FB z tej časovej osi sa neviem vyznať...

    OdpovědětVymazat