21. 8. 2012

Live your dream

Ahojky. Včera jsem nenapsala, protože jsem měla totálně zkaženou náladu. Dlouho jsem teď nikde nebyla s kámoškou, tak jsme se domluvili, že půjdeme na koupák. Pak doletí mamka z práce a že prý nikam nejdu, že kašlu a na slunku by se to ještě zhoršilo. Potom jsem zjistila, že mám k tomu ještě zvýšenou teplotu. Super, fakt super! :/ Ty největší vedra a já musím onemocnět, takovou smůlu můžu mít jen já... Dnes už je mi teda líp a nemám i teplotu, tak snad už to bude dobrý!! No myslím že negativity už tu bylo dost, tak se vrhneme raděj na fotky. Jsou to takový detaily z mýho pokojíku, pro inspiraci ;). Užívejte tepla, dokud to jde!
haníí

Hi. I didn´t write yesterday, because I´m sick. It´s really really sucks, because it´s the most hot here and I have to lie in my bed. Fortunatelly, now I feel better and I hope that I will be totally healthy tommorow. I think that´s enough of negativity so let´s look at photos. There are some details from my bedroom, for inspiration ;).  I really like taking photos of my room. Enjoy hot weather!
haníí



















































































































































































































































5 komentářů:

  1. Nemáš zač... jinak ať se brzy uzdravíš. Mě začala angína 29. června, takže taky super :D Jinak máš moc hezký pokojík. :)


    mynetsworld.blog.cz

    OdpovědětVymazat