27. 8. 2012

Blog awards

Ahojte. Poslední dobou putují po blozích taková ta ocenění. Já byla před...asi 2 měsíci taky "oceněná", ale nějak jsem nechápala smysl té věci. Slečna, co mě ocenila mě nesledovala a nebyla ani nějaká pravidelná čitatelka. Takže mi to připadalo čistě jen z hlediska zvýšení návštěvnosti.. Tak jsem sice poděkovala, ale neměla jsem chuť udělat takové ohodnocení i u sebe na blogu. Před pár dny jsem viděla podobné ocenění na blogu mé oblíbené blogerky, ale ta ke každému oceněnému blogu napsala důvod ohodnocení. To se mi líbilo a tehdy jsem konečně pochopila smysl této věci. Takže když mě dnes Danielle ocenila, rozhodla jsem se takový článek taky udělat:). Danielle moc děkuju a teď se vrhnu na moje "nominované" :D.

Pravidla ocenění:
- poděkovat osobě, která ocenění udělila
- odkázat zpět na osobu, která ocenění udělila
- navrhnout 5 dalších blogů na ocenění s méně než 200 čitateli
- informovat blogery o nominaci na ocenění
- umístit ocenění na blogu

A já oceňuji:

http://blondeandstupid.blogspot.cz/ - jeden z mých nejoblíbenějších blogů. Klarissu sleduji už od dob, co byla na blog.cz. Je krásná, originální a ráda se u ní inspiruji.
http://closetfullofinspiration.blogspot.cz - líbí se mi její články za života, má super styl. 
http://michellemacko.blogspot.cz/ - tento blog mě něčím zaujal hned jak jsem na něj poprvé přišla. Baví mě číst si její články, jsou takové poutavé.
http://kind-of-sincerity.blogspot.cz/ - k tomuto blogu mám hodně blízko, protože autorka píše v takovým tom puberťátským stylu, a to se mi líbí.
http://iamlittleliar.blogspot.cz/ - blogerka už tu sice delší dobu nepřispěla, ale doufám, že nekončí, protože mám její blog moc ráda.

4 komentáře:

  1. jé děkujuuuu, udělám to co nejdřív, jak si najdu čas)))!

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, hned mám ten den o něco veselejší! :)) Děkuju.

    OdpovědětVymazat
  3. Anis, Michelle: Nemáte vůbec zač:).

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju moc :) ... ráda bych pokračovala, ale pět oblíbených blogů pod 200 čitatelů bych asi nasbírat nezvládla :/ :D

    OdpovědětVymazat