22. 7. 2012

Polyvore mix

Mám nedostatek fotek a nápady na články taky nejsou. Nejdřív jsem to tu chtěla zaplnit jako obvykle inspirací z whi, ale příjde mi, že je tu až moc často. Tak se s vámi podělím a svoje výtvory na polyvore. Netvořím tam nějak moc často, takže jsou některé trochu starší, ale snad nevadí. Je to takový mix všeho :). Jo a taky mě napadlo, že bych mohla psát příspěvky i v angličtině, protože sem chodí dost lidí z jiných zemí a myslím, že češtinu moc lidí na světě neovládá :D. Anglicky se sice teprve učím a nevěřím, že bych psala bezchybně, ale přece jen to může pomoct.. Co myslíte,je to dobrý nápad?
haníí

1. 
První set je s věcmi z Ikei. Mám ten obchod moc ráda, baví mě si prohlížet obchody s nábytkem a bytovými doplňky. Nejvíc se mi líbí nábytek v bílé barvě, protože se k ní hodí cokoliv. Tahle koláž je sestavená s věcí, co by se mi líbily do pokojíku nebo třeba do mého budoucího domu ;).





























2.
V poslední době jsem si dost oblíbila trička s nápisy. Ale ne takové ty trička z NewYorkeru se třipícími se nápisy, které někdy nedávají moc smysl. Líbí se mi trička, která něco vyjadřují, říkají to za mě. Vybrala jsem pár těch podle mě nejlepších. A úplně nejvíc nejlepší je to první ;).






























3.
Další obrázek je pokoj seskládaný ze všech možných kousků. Je takový zvláštní, ale celkem se mi to líbí :D..






























4.
Poslední set je prostě jednoduchý letní outfit. Černobílé tričko doplněné meruňkovými kraťasy a náhrdelníkem ve stejné barvě. 

6 komentářů:

  1. ty tríča jsou úplně parádní :)

    OdpovědětVymazat
  2. To 1. tričko s nápisem je krásný! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tie tričká :) Tiež mám rada tie tričká s nápismy, ktoré hovoria niečo za mňa :)

    OdpovědětVymazat
  4. nejvic se mi libi to prvni ale cely je to suprovy!)))

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký koláže :). A do tý angličtiny určitě jdi, jestli máš pocit, že to zvládneš. Já se učím angličtinu několik let, vždy dokážu říct co potřebuji ale napsat článek. No to by bylo něco :D. Taky mě to napadlo kvůli pár návštěvám ze zahraničí, ale naštěstí jich není tolik.

    OdpovědětVymazat