21. 6. 2012

Movie tips

Ahooj. V tuhle dobu bych měla být správně ještě ve škole na odpoledku, ale řekněme, že jsem se tak trochu ulila, pššt. Jsem tu jen na chvilku, abych přidala článek a pak "hurá" učit se :/. Zítra už se uzavírají známky, všechno už mám spraveno, ještě budu zkoušena z přírazu a pak leháro :). Každý den si počítám kolik zbývá dní do prázdnin a hlavně do táboru. Už se nemůžu dočkat :).
haníí


27 šatů. Tento film mám stáhlý už dlouho, ale nějak mě podle názvu nelákal. Dívala jsem se na něj až minulý víkend a musím říct, že mě příjemně překvapil! Navíc tam hraje hlavní roli moje oblíbená herečka :).






















Malý kousek nebe. Někdo mi tento film doporučoval, ať si ho stáhnu. Já myslela, že se budu dívat vysmátá na komedii a on to byl dost dojemný film, u kterého jsem se ale taky párkrát smála. Nevím, jestli jsem měla zrovna nějakou blbou náladu, když jsem se na to dívala, ale bulela jsem posledních 30 minut skoro nonstop. Bylo to ale krásný, pokud si chcete pobrečet, doporučuju :).
























Zahulíme, uvidíme. Tohle je už docela stará komedie, ale pořád dobrá :D. Taková oddychovka.





















Samec. Haha, ze začátku jsem měla občas trochu pocit, že se dívám na porno :D. Ale hraje tam Ashton Kutcher <3. 





















Bravo girls: Všechno nebo nic. Dost dlouho jsem se odhodlávala se na tento film podívat. Ten název mě doslova odrazoval. Myslela jsem si, že to bude zase "hrozně originální disney slaďárna". Sice děj nebyl nějak moc originální, ale určitě to bylo o dost lepší, než jsem čekala! Párkrát jsem se i zasmála a prostě se mi to líbilo :).























Zkus mě rozesmát. Tohle je myslím dost známá komedie, ale kdo ji ještě neviděl, tak to určitě napravte :). Je tam dost dobré herecké obsazení a z velké části se to odehrává někde u moře.























Plnou parou vzad. Tento film jsem poprvé viděla už před dlouho dobou, ale ráda se k němu vracím. Vždycky se hrozně nasměju :).























Rio. A na závěr něco animovaného. Tahle pohádka se mi hrozně líbila. Je skvěle udělaná a určitě se u ní nebudete nudit.

4 komentáře:

  1. Zkus mě rozesmát :D. Devlin :D :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé tipy na filmy :)

    http://sheisbrunette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ááááá Ashton!! Tak na to se musím podívat!!! :D

    OdpovědětVymazat
  4. určitš na něco mrknu :) ješte su zkus stáhnout diktátor :) taky dobrý film :)

    OdpovědětVymazat