25. 5. 2012

Puberta někdy dělá zázraky.. A někdy taky ne.

Každý se mění. A nejviditelnější změny jsou v pubertě. Měníme se vzhledově, vyvíjí se naše tělo, začínají se objevovat pupínky, mění se hlas, chování.. No vždyť to znáte :D. Někdy puberta člověka tak změní, že byste ho nepoznali. To si ověřuju každý rok, když ukazuju rodičům třídní fotky. Vždycky se u někoho zarazí a když jim řeknu kdo to je, tak jsou překvapení, jak se ten/ta spolužák/žačka změnil/a. No a mě jednoho dne napadlo udělat takovou koláž mých fotek od těch nejstarších až po nejnovější, abych si mohla porovnat změny. Bohužel mám na noťasu moje nejstarší fotky z roku 2010, ale nevadí. Jo a těch debilních úprav a nápisQů si nevšímejte, byla jsem hrozně "cool"...
haníí




























































Za tu dobu jsem si ani jednou neobarvila vlasy, v únoru 2011 jsem si je nechala ostříhat dost na krátko a pak jsem toho litovala. V únoru 2012 (v únoru mám asi nějaký bad hair days nebo co :D) jsem si sama ošmikala něco jako kraťučkou ofinku, která měla být patka. Teď mě to zase štve. Za tu dobu jsem změnila styl oblékání z popsaných triček z NewYorkeru na volná trička odkudkoliv (to je samozdřejmě myšleno obrazně, neměnila jsem jen trička :D). Za tu dobu jsem se nezačala nějak výrazně malovat, ale používat černou tužku. Zatím jsem neměla žádný velký problémy s pletí (klep klep), jednou za čas se objeví nějaký ten pupínek, ale nic velkýho. Začala jsem se zajímat o dění kolem, o módu, hudbu, filmy... Myslím, že jsem zlenivěla a zhoršila se ve škole. Stala jsem se závislou na počítači.  Zkusila jsem vodní dýmku, ale normální cigarety ne. Nestala jsem se nějak oblíbenou mezi opačným pohlavím. Poznala jsem dost nových lidí a dost mě jich ovlivnilo, někteří pozitivně, jiní ne. Nevím, jak moc jsem se nějak změnila i povahově, to musí posoudit ti co mě znají. 
A jak změnila puberta vás?
haníí

8 komentářů:

  1. podle mě Ti ten účes z únoru 2011 děsně slušel :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, ale podle mě to vypadalo dobře fakt jenom na těch fotkách, ve skutečnosti se mi to nelíbilo :D.

      Vymazat
  2. To je dobrý článek.:) Já jsem se vzhledově moc neměnila,spíš povahově.Nechápu,jak jsem se chovala třeba přet půl rokem! Jak kravička.:D Jinak jsem se změnila dost.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se občas udivuju jak jsem psala třeba na facebooku. když si projíždím nějaký starší statusy, tak si říkám, bože co jsem to psala za..kraviny :D.

      Vymazat
  3. er ist mein freund :) wie beschreibst du ihn?

    OdpovědětVymazat
  4. změnila si se a jo si hezká :P

    OdpovědětVymazat