3. 5. 2012

Favourite movies

Ahojky. Tenhle článek už se může zdát ohraný, protože tipů na oblíbené filmy je všude plno. Nevím jak vy, ale já si tento druh článků čtu vždycky ráda, pokaždé najdu nějakou inspiraci s filmy, které jsem ještě neviděla a mám tak větší přehled, co si mám stáhnout, nebo ne. A protože mám na notebooku stáhnutých momentálně 150 filmů, napíšu sem jenom ty opravdu nejoblíbenější. 
haníí

Super náhradník
Skvělá komedie, u které se vždycky dost nasměju. Hrají tam hlavní role 2 moji oblíbení herci (Amanda Bynes a Channning Tattum), kteří ten film ještě vylepšili. Je to myslím poměrně známé, ale kdo neviděl, určitě doporučuju! Více zde.




















































Sesterstvo putovních kalhot
Komedie o 4 nerozlučných kamarádkách, které se musí na prázdniny rozdělit. Po týdnu si posílají džíny, které všem 4 zázračně padnou a mají jim přinášet štěstí, i když jsou holky tak daleko od sebe. I když je to komedie, asi 2x jsem u toho bulila :D. Více zde.































Slečna Drsňák
Komedie, kde občas nejde zadržet smích :D. Strašně se mi líbí ta proměna vzhledově zanedbané agentky v nádhernou missku. Více zde.

































Poslední píseň
Myslím, že The last song viděl snad každý. Asi před rokem se mi to ani nechtělo pouštět, jsem si říkala, že to bude zase nějakej "ohranej disney slaďák". Když to skončilo, byla jsem fakt dost překvapená, byl to nádhernej film. Nikdy pak už jsem si to nepouštěla, protože nemám ráda filmy, který jsou smutný, nebo mě nějakým způsobem dojmou. Prostě mi to stačí jednou si u nějakýho filmu zabulet a pak se vrátit vysmátá ke komediím :D. Více zde.





































Panna nebo orel
Komedie o dřív pro spolužáky neviditelné středoškolačce, která se díky jednomu drbu stane novou školní děvkou, kterou zná celá škola. Ten film mě příjemně překvapil! Více zde.

























































Kick-ass
I když nejsem žádná faninka akčních filmů, tento mě docela dostal. Jak se z obyčejného kluka stane super hrdina zachraňující lidské životy. Spiderman se Nářezovi nemůže rovnat ;D. Více zde.





































Kamarád taky rád
Už jen herecké obsazení mě okouzlilo. Justin Timberlake a Mila Kunis je ta nejlepší kombinace. Strašně pěkná romantická komedie o 2 přátelích s "výhodami" ;D. Více zde.

Chceš mě, chci tě
Z některých scén jsem fakt nemohla :D. Dalo by se říct typicky americká romantická komedie s jasným koncem, ale přitom strašně vtipná a..no prostě se mi líbila :D. Více zde.





































Exmanželka za odměnu
Reportérka Nicole musí být proti své vůli držena bývalým manželem, který má za její držení získat odměnu. Vtipná komedie, se skvělým obsazením. Více zde.





































Dopisy pro Julii
Tento romantický film se mi líbíl z velké části kvůli prostředí, kde se odehrával - v Itálii. Mladá američanka Sophie se díky dopisu starému 50 let seznámí s jeho autorkou Claire, s kterou procestuje celou Itálii za cílem najít její starou lásku. Více zde.






























Co ty jsi za číslo?
Tento film jsem viděla teprve nedávno, ale strašně se mi zalíbil. Více zde.

Bláznivá, zatracená láska
Skvělý film. Nejvíce se mi na něm líbí, že to není ta ohraná americká romantika s jasným koncem. ten film má šmrnc a dobré obsazení. Více zde.




































Giveaway o super ceny: http://illussoire.blogspot.com/2012/05/essence-rebels-limitovana-edice.html
http://diytutorialslizzy.blogspot.com/2012/05/first-giveaway.html

7 komentářů:

  1. Dopisy Juliet a Bounty Hunter jsou super!:-)

    Zvu tě na GIVEAWAY ESSENCE REBELS:

    http://illussoire.blogspot.com/2012/05/essence-rebels-limitovana-edice.html

    OdpovědětVymazat
  2. taky máš tyhle články s filmama ráda:) plno z nich jsem jich viděla co jsi tu dala:)

    pokud chceš tak doporučuju film bez dechu, v cizí kůži, navždy spolu:)

    OdpovědětVymazat
  3. z týchto som zatiaľ videla len supernáhradník, tento film úplne milujem vždy sa na ňom zasmejem, a channing je tu super :)

    miss špeciálny agent, mám pozretý tiež veľa krát,a exmanželka za odmenu sa mi tiež páčil, no vidím, že by som si mala pozrieť konečne aj tieto lebo všetky vyzerajú dobre, a hlavne sa teším na dopisy pre júliu to krásne talianske prostredie :) už sa teším

    OdpovědětVymazat
  4. Niektoré ani nepoznám... mjsím si uch pozrieť!

    OdpovědětVymazat
  5. Sesterstvo putovních kalhot a Easy A je nej!♥

    OdpovědětVymazat
  6. Panna nebo orel,jé.:D

    OdpovědětVymazat