4. 5. 2012

Fashion facts about me

Jedna z mých nejoblíbenějších blogerek Klarissa napsala takový článek a mě tak zaujmul, že jsem se rozhodla napsat zase pár "fashion facts" o mě.


1. Nemám ráda sukně. Né, že by se mi nelíbily, naopak, na většině holek, hlavně z módních blogů se mi strašně líbí, ale já mám pocit, že mě prostě nesluší. Navíc se v nich cítím tak divně... že stačí trocha větru... Chápete ne? :D Btw. když jsem třídila oblečení, objevila jsem jednu puntíkovanou sukni, je taková vintage, nikdy jsem ji na sobě neměla, ke mě se moc nehodí, ale je pěkná a příjde mi škoda ji vyhodit. Neměl by někdo zájem?

2. Neobešla bych se bez ponožek. I když jsou třeba vedra, tak si beru většinou ponožky (pokud teda nemám žabky že). Mám takový divný nohy, že buď se mi potí nebo je mi na ně zima. Celkem mě to štve, protože ke kraťasům to není zase to nejlepší, ale zase je vždycky sladím ke zbytku outfitu.


























3. Miluju svetry. Hlavně kardigany. Nemám jich moc, ale nosím je skoro pořád. Mikiny už nenosím skoro vůbec (kromě té jedné cvočkované, na kterou nedám dopusit). Bohužel nemám žádný černý svetr, což je podle mě celkem základ.  Vždycky, když si ho plánuju koupit si ale místo toho koupím něco jinýho :D.

4. Na boty si nepotrpím. Na boty při nákupech zapomínám, ale spíš si řeknu, že nejsou tak důležitý a místo toho jdu do obchodu s oblečením. Jsou něco jako má módní slabina. Nosím většinou obyčejný tenisky nebo takový plátěný boty malinko podobný converse.

5. Vzory, to je moje. Nejraději mám puntíky. To jste si možná všimli, protože na většině fotek mám svoje oblíbené puntíkované tričko. Taky mám ráda proužky a hlavně mašličky a sovy. Jo a přeju si tričko s aztéckým vzorem. Nějaké tipy? :)


















6. Mám úchylku na náramky. Nedokážu být den bez mých náramků z korálků, co mi vyrobily kámošky. Snažím se je vždycky sladit s outfiitem, ale občas na to ráno zapomenu. Náramky jsou pro mě něco jako jako antistresový míček. Když mluvím, jsem zkoušená nebo vynervovaná, tak si s nima hraju.

7. Nesnáším "děsně originální" New Yorker trička
Pamatujete tu éru, kdy byly strašně IN takový ty trička s nápisy a třpytivými obrázky z NY? Dřív jsem jich pár měla, ale když jsem zjistila, že takové má půlka školy, přestaly se mi líbit (teda ne jen kvůli tomu).

8. Ze známých osobností se mi nejvíc líbí styl Blake Lively a potom holek z PLL, nejvíc asi Ariin. Jo a taky Vanessa Hudgens!



7 komentářů:

  1. Taky na boty zrovna neulítám, většinou nosím buďto bílé nebo černé baleríny nebo černé oxfordky a když je fakt vedro, tak žabky :D

    OdpovědětVymazat
  2. vo veľa veciach sa zhodneme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Úchylka na náramky, to znáám. :)) :D

    OdpovědětVymazat
  4. děkuju:) v hodně věcích jsme si teda podobné:D skoro ve všech:D

    OdpovědětVymazat
  5. děkuju:) jsme si v hodně věcích podobných:D skoro ve všech:D

    OdpovědětVymazat