27. 5. 2012

The best of..my wardrobe

Ahojky. Tak jsme v pátek zahráli poslední divadlo. Teda, skoro, ještě budem hrát příští sobotu na jedné akci u nás ve městě. Letos to uběhlo strašně rychle. Zjistila jsem, že jsem narozdíl od minulých let nedokázala zastavit smích a asi ve 3 představeních tam vybuchla nekontrolovatelným záchvatem smíchu. Celkem trapas no :D.. Včera slavil brácha narozky u něho v sadu. Spousty jídla, dětí, psů (ok, byli jenom 2 :D)... Bylo to fajn :). 
Dneska jsem si připravila článek s mými nejoblíbenějšími kousky z šatníku (vlastně ze skříní). Vždycky ukážu od každého druhu oblečení tu věc, kterou mám nejraději. Nejsou to žádné mega značkové kousky, nenakupuju podle značek, ale podle toho, co mě zaujme. Když tak přemýšlím nad nadpisem, možná udělám víc článků na téma "best of..". 
haníí


Kalhoty
Tady nebylo nad čím přemýšlet. Tyhle bílo-šedé rifle jsou úplně nejlepší! Jsou z Takka a mám už je celkem dost dlouho. Už mě je mamka musela párkrát zašívat. Nojo, já rostu, ale ony bohužel ne.. Ale já se jich prostě nechci vzdát! Rifle, který mi padnou tak skvěle jako ony se budou těžko hledat. 















Tričko
Nemám žádný tričko, který bych doslova milovala. Mám ráda všechny, každý z jinýho důvodu. Nakonec jsem si vybrala tohle, protože splňuje 3 body, které jsou u mě při výběru důležité. Za 1. je se sovou (připomíná mi trochu ten lapač snů :D), za 2. má mou oblíbenou zelenou barvu a za 3. je celkem volné a delší. Jo a kdyby se někdo ptal, tak je z Ann Christine.













Mikina
Mikiny už skoro nenosím, ale přece jen mám jednoho favorita, na kterého nedám do pustit. Je to tahle černá mikča z Takka. Není to typická mikina. Je pocvočkovaná a nemá zip vedený rovně, ale trochu na stranu. Dá se nosit na víc způsobů podle toho, jak moc ji necháte rozepnutou nebo zapnutou. Už ji mám taky dost dlouho a za chvíli už z ní bohužel vyrostu :/.













Košile
Ještě tak před týdnem bych u tohoto bodu neváhala. Jasně bych zvolila hnědou károvanou košili z Tally Weijlu. Je strašně pěkná, příjemná a troufám si říct (napsat), že mi tahle barva i sluší. Ale stejně jako u předchozího bodu je mi už trošku menší. Před pár dny mi ale přišla tahle červeno modrá košile, kterou jsem si objednala na votocvohoz.cz. Je dost velká, příjemná a.. prostě boží! Miluju košile a už se těším, jak si tuhle vezmu do školy. Jenom ještě nevím, na jaký způsob ji mám nosit. Rozepnutou, zastrčenou, zavázanou.. Co myslíte?














Svetr
Nerozdělovala jsem to na kardigany a svetry "bez zapínání" protože ty bez zapínání mám jen 2. Nejraději nosím asi tento obyčejný žlutý svetřík z H&Mka, protože je příjemný, má super barvu a má záplaty!



























Šátek
Obrovský kruhový šátek z C&A z aztéckým vzorem vyhrává. Dá se nosit dokonce jako šaty!


































Šaty
Mezi nízkou konkurencí jsem si zvolila jako nejlepší tyhle kytičkované z Takka. Šaty mám celkem 3 a ani jedny nejsou společenské. No, aspoň vím, co přidat do wishlistu...


























Kraťasy
Začátkem jara jsem si říkala, že mám tolik kraťasů (divný slovo..šortek? :D) a postupem času jsem zjistila, že jsou mi skoro všechny malý. Sakra, já už nechci růst a hlavně do šířky! Tyhle ty jsou z Pull&Bear a jsou fakt krásný. Byly sice dost drahý, ale myslím, že za to stojí. A píšu si další položku do wishlistu: barevný kraťasy.

6 komentářů:

  1. teda ten svetr je naprosto božíííí :)

    OdpovědětVymazat
  2. nejvíc se mi asi líbí ta košile a šátek...a svetřík mám taky, jen ne ve žluté, ale v béžové :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kraťasy a košile! <3

    OdpovědětVymazat
  4. The shorts are great!!!. kiss from Sapin!!

    OdpovědětVymazat
  5. tu satku mam aj ja... perfektny vzor... ale ako saty si ju asi neviem predstavit :D ako sa to da?:D

    OdpovědětVymazat