2. 4. 2012

My place for memories

Zdravíím :). Musím říct, že dnes to bylo ve školy co se známek týče děsný. Další trojka z matiky, hmm.. Slovní úlohy jsou největší zlo! Navíc jsem byla celej den docela mimo kvůli tomu věčně ucpanýmu nosu, bylo mi divně a děsný horko. Možná jsem měla horečku, ale teď už je mi fajn, takže.. Včera jsem začla znovu číst PLL a musím říct, že mě to baví snad ještě víc, než když jsem to četla poprvý! Dost jsem si tam oblíbila Ariu. 

Dnešní článek jsem věnovala své nástěnce. Myslím, že je to docela dobrý nápad na článek, protože na ní mám spoustu všeho možného a třeba by vás něco mohlo i zaujmout... 
Máte taky nástěnku? 
haníí


































To jednou na konci roku jsme měli v pracáku "čajový dýchánek". Každý si přinesl svůj čaj. Jen tak jsme pili, povídali si a chutnali navzájem svoje čaje. Čaj A. mi chutnal nejvíc, byl totiž peprmintový, a ta jeho vůně, áach :D. Tak mi A. darovala aspoň ten pytlík. 

























Pro vás jen obyčejná kostka, pro mě věc, která ve mě vyvolává spoustu vzpomínek. Střežím ji na nástěnce jako oko v hlavě a jednoho dne, (na který se mimochodem strašně těším) ji sbalím do kufru a odjedeme spolu na to úžasné místo s názvem tábor. 

































Naše čtverka už se rozpadla. Říkáte si, proč tam tu fotku teda pořád mám? Protože jsou to vzpomínky, které nechci vymazat :).

































Lyžák minulý rok. Jeden večer se pořádal maškarní a my s kámoškou jsme šli za barbínky. Všichni mysleli že jdeme za děvky :D. Ale byla sranda :D. Jo a pardón za to rozmazání, ale ty xichty vážně nechcete vidět :D.

























Mix všeho možnýho.. Obrázky, nebo jen takový čmáranice, co se mi líbily :D. Jo a taky Beyoncé, nejoblíbenější zpěvačka a Chester z Linkinů. Moji oblíbenci :).

























Channing Tattum, na toho taky nedám dopustit :D. Vyděli jste "Milý Johne", jestli ne, tak na to mrkněte, tam si ho zamilujete :D. 

























Ping pongová část. Naše čtyřka, teď už jsme trojka. Fotka je z roku 2009 a nevím, jestli by holky chtěly být na blogu, takže raděj to mázlý. Navíc jsme se od té doby všichni doost změnily :D.

































Nojo, já abych se nepochlubila :D. Ikdyž zatím toho moc na chlubení není, jsou jenom dvě.. :D

































Pohledy od kamarádek si všechny schovávám. Pak si to ráda pročítám, občas se u toho i zasměju :D. 

Poslední 2 fotky skoro bez úpravy. Kvůli té mizivé kvalitě.. Joo, školní výlet v sedmé třídě byl legendární. To jsme byli ještě dobrá parta. Hráli jsme kenta, flašku, běhali po hřišti, v noci jsme si četli strašidelný historky, navazovali jsme kontakty s neznámýma klukama z vedlejší chatky, smáli. Na ten výlet nezapomenu.

























A nakonec fotka z útlého dětství :D. My tři jsme byli nerozlučná trojka! Jo a na tom "honu čarodějnic", nebo jak se to jmenovala jsem byla první haha :D.


6 komentářů:

  1. podarene!:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám nástěnku.:) Wáu,krásně kreslíš! :)

    OdpovědětVymazat
  3. kráásnáá nástěnka :) taky sháním, abych si jí mohla takhle krásně zařídit...mám na parapetě moc rámečků :D

    OdpovědětVymazat
  4. taky mám ráda, když mám všechny, nebo aspon většinu svých vzpomínkových fotek, předmětů ap., danou na očích, v mém případě taky na nástěnce :P :)

    OdpovědětVymazat