4. 4. 2012

My favourite parfumes

Ahoj! Dnes jsem si připravila článek tak trochu jiného stylu než dělám obvykle (=random fotky :D) a to něco jako recenze na moje oblíbené voňavky. Mám jich opravdu dost, ale z těch všech jsem si sama koupila myslím jen 2, ostatní jsem dostala k narozkám, Vánocům atd. A tady vám ukážu ty moje nejoblíbenější.
haníí

























Adidas Fresh Ecape
Jak název napovídá je to opravdu taková svěží a "veselá" vůně. Cítím v ní nějaké květiny a taky broskve. Nejvíce se podle mě hodí na léto. Navíc je ve velkém flakonu, takže se jen tak nevypotřebuje. Cenu jsem našla na internetu od 154Kč.























B.U. Heartbeat
Tohle je taková víc něžnější vůně, hodí se třeba na rande, ale dá se nosit i normálně do školy. Je jemná a není nijak vtíravá. Ať přemýšlím jak přemýšlím, nemůžu přijít, co v ní cítím :D... Jo líbí se mi taky proto, že není nějaká silná nebo kořeněná, takže podle mě musí vonět každému.

































(Avon) Brazil Beat
Úžasná vůně! Bohužel už jsem ji teď poslední půlrok skoro nepoužívám protože ji nechci vypotřebovat :D. Je to taková hravá ovocná vůně, plná energie. Úplně z ní sálá léto a všechno, co k němu patří. Taky z ní cítím exotiku. Tohle léto už bude asi její poslední :´( , ale jestli bude ještě v prodeji, určitě bych si ji objednala znovu. Je totiž skvělá!













(Oriflame) Moon
Tahle vůně je ve třech variantách: Sun, Moon, Eclipse. Mě nejvíc voněla Moon. Už je to docela dlouho, co jsem si ji objednávala, a ze začátku mě voněla opravdu božsky. Ale má tu nevýhodu, že je to dost silná vůně, takže za čas se může zprotivit nebo někomu nemusí vonět vůbec. Je to na vkusu no. Cítím v ní kořeněnou vůni citrusů. Je hodně zvláštní a originální a proto se mi taky líbí. 













Playboy Play It Rock
Hodně ženská vůně (taky je to Playboy že? :D). Nemůžu pořádně rozeznat, po čem mi to voní, ale voní pěkně sladce. Nejvíc se podle mě hodí na rande, ale zase, dá se i na různé společenské akce, na party a tak.  Kdybych byla kluk, tak bych holce s touhle vůní neodolala :D. Myslím, že to je dostatečně inspirující :D. 














A jaké jsou vaše oblíbené voňavky??

7 komentářů:

  1. super random fotky=)
    www.theannettevogue.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tu B.U. bych taky chtěla zkusit! :)
    Jo a s kým tam bude? To nevím :D Jestli s Pagie, nebo Samarou :)
    http://lucillehale-fan.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo táák, já se lekla že s Mayou :D. už se těším :)

      Vymazat
  3. Skvělý článek.. povedl se ti :)

    OdpovědětVymazat
  4. Podle mě má Oriflame celkově takové těžké vůně, já mám taky jednu, sice voní božsky a tak jakoby svěže, navíc dlouho vydrží, ale než se rozvoní tak mi i smrdí :D A jinak používám Gucci - Flora, tu si šetřím, ale jinak je to jedna z nejlepších voňavek, co jsem kdy měla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, je mi jasný že Gucci se třeba s Oriflame asi nedá srovnávat, ale tak zase je to i jiná cenová kategorie no.. :D

      Vymazat
  5. no ale máš ich teda dosť :) ja nie som veľmi voňavkový typ - hľadám tú pravú stále :D

    OdpovědětVymazat