29. 4. 2012

Kouzlo živé přírody

Ahojky. Jak si užíváte slunečný víkend? Já tak na půl. Včera ráno jsem byla na pinecové soutěži, kde jsem skončila pátá (mohla jsem být 4., ale tak co) a vyhrála jsem pěkné ceny, v nějakém randomu je tu pak ukážu. Potom jsem šla odpoledne ven s M., bylo to fajn, ale skončilo to jako už skoro obvykle špatně... Takže večer tak trochu nálada na prd, ale mě to nikdy moc dlouho nevydrží, obzvlášť, když je tak krásný počasí, tak si to nebudu kazit! Dnes odpoledne jedem na chatu, jedu tam letos poprvé, tak jsem zvědavá na změny. 
Mám na noťasu a ve foťáku strašně moc nezveřejněných fotek a vůbec to nestíhám publikovat. Nevím už co s nima :D. Takže jsem se rozhodla, že budu vždycky poslední den v měsíci přidávat mix všech fotek, co jsem nezařadila. 
Dneska článek o naší výstavě "Kouzlo živé přírody", o které jsem psala něco málo tady. Je to tu tak na opepření , aby tu nebyly jenom fotky mě. Jen tak pro seznámení, jsou to výtvory žáku ze Základní umělecké školy v našem městě. Na všech fotkách jsou nějaké moje výtvory. Foceno taťkovým mobilem, takže kvalita nic moc no..
haníí

Já dělala tu žlutou macešku vlevo.. 

























Houbyy. Ty se mi děsně líbily!

















































Zátiší mě baví asi nejvíc. (moje je to nahoře uprostřed)
































Kašírovaný motýl
































Další houbičky *_*
































Pomeranč na víc způsobů.



3 komentáře: