25. 4. 2012

Dotted nails

Ahooj! V posledních dnech už se dost oteplilo co? A taky jsem si dnes všimla, že už jsou všechny trávníky plný kytek všech barev. Tohle jarní počasí já prostě můžu :). A o víkendu má být prý až 29 stupňů! o_O Musím si udělat nějaký víkendový plány... 
Dnes opět takový kratší článek s nehtama. Mám na blog teď hodně nápadů na články, a takový ty randomky už trochu omezím a raděj sem budu dávat kratší články, co mi třeba nezaberou tolik času, ale aspoň to nebude taková míchanice fotek a budou na nějaké téma. Jaké tipy článků máte nejraději?
haníí


































Chtěla jsem si udělat nějaký barevný nail design, ne jednobarevný, ale zase se mi nechtělo dělat nic moc složitého :D. Tak jsem zvolila puntíky a podklad tyrkysový lak, který mám strašně ráda. Není nějak značkový, ale skvěle kryje a má krásnou barvičku. Myslím, že návod není potřeba. Jen tak jednoduše: pod tyrkysový lak jsem si natřela průhledný lak, aby lak dýl vydržel, na tyrkysový jsem špejlí nanesla bílé tečky a nakonec přetřela zase průhledným lakem. That´s all. 


























3 komentáře:

  1. na weekendový tropy se fakt těším :D obzvlášť, když budu pátek, sobota, neděle od rána do večera v práci :D

    OdpovědětVymazat
  2. krásný puntíčky :)

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat