7. 3. 2012

Maniak

Hooj. Jakpak se máte? Já tak..divně. Nemám pro to žádnej velkej důvod, možná to bude tím počasím. Nebo taky tím, že mám v pokojíku obrovskej bordel, spoustu učení a za žádnou cenu se nemůžu k ničemu pořádnýmu dokopat. Ale jak dopíšu tento článek, asi se do toho pustím.. 

Upozorňuji, že tohle je odstavec jednoho závisláka, takže pro pokud nesledujete The Vampire diaries, asi vám to nic neřekne..
Před nějakou dobou jsem psala, že jsem začala sledovat Upíří deníky. A teď? O můj bože to je ten nejúžasnější seriál pod sluncem! Kdo nesleduje tak mu tu vřele doporučuju ;). Miluju Damona, on je úžasnej a vtipnej a s Elenou by se k sobě tak hodili... Ok ok stop! :D Teď nejspíš většina neví, o čem píšu :D. No, snad se mnou soucítí aspoň ti, co taky milují TVD. 
Snad mi odpustíte dalších pár obrázků z Upířích deníků, ale nedát to sem by byl pro mě hřích! :D
(we heart it)

Na tuhle scénu jsem se strašně těšila, byla fakt nádherná, ale nakonec byla zklamání :/ :D. Kdo viděl, ví proč :D...


















O můj bože on je úžasnej. A to jeho tělo... ♥ (Pardon, že už jsem v tomto článku použila potřetí slova "O můj bože", ale při této fotce mi nepřišlo nic dostatečně výstižné :D)



















































Z této scény nemůžu :DD.

















Z této taky ne :D
















Doufám, že ta holka je Elena (ne Katherine)!!















Dobře, pokud jste se prokousali přes "Úryvek totálního magora do The Vampire diaries", můžeme pokračovat v článku :D. 
O víkendu jsem si prohrabávala šuplík a narazila jsem na svůj deník z roku 2009. Možná si říkáte, že to není zase až tak dávno, ale divili by jste se, jak moc jsem se některým svým kecům z té doby smála :D. Jen škoda, že mi psaní deníku moc dlouho nevydrželo a někdy v červenci toho roku jsem s tím sekla. Ale i ten kousek ve mě vyvolal nějaký vzpomínky, většinou teda úsměvný. Tak například v kolonce "Nejhorší sen měsíce" jsem měla napsanou tehdy pro mě příšernou noční můru, že prý nějaký kluk umřel na rakovinu děložního čípku. Když jsem si to přečetla, došlo mi, co je to za blbost :D. Doufám, že jste to pochopili ;D.. 
Tady jsou fotky toho "zázraku".
haníí

9 komentářů:

  1. Upíří deníky čtu,ale nekoukám se na ně.:) Bože,ze svejch deníků taky nemůžu..:D

    OdpovědětVymazat
  2. deníky miluju, jsou prostě nejlepší..a nesnáším, když mi někdo řekne, že je to p*čovina světa a nehorázná kravina..prostě každý má svůj názor :/ :DD deníky jsou jednička :P :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně! jen teď nevím, jestli myslíš deníky jako seriál, nebo ten kam se píše :D.

      Vymazat
  3. Já chci na TVD taky koukat, ale nejdřív musím dokoukat rozkoukané seriály, abych v tom neměla bordel. :D Jinak tvůj sen mě pobavil. :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Juuu ja tiež milujem TVD!!! A Twilight! Proste všetko čo súvisí s upírmi =D

    OdpovědětVymazat
  5. ja ich milujem! :DD ale neznášam damona :PP.. Stefan ♥

    OdpovědětVymazat