5. 3. 2012

Before I die..

Zdravíím. Včera jsme hráli s dramaťákem úryvek naší pohádky Jama-lam-ba. Už se nemůžu dočkat až to budem v květnu hrát celý! Po nás tam byli ještě představení Zkrocení zlé ženy, který bylo dost povedený, jen jsem se v těch postavách občas trochu ztrácela :D. 
Určitě všichni znáte na whi obrázky s textem, co vyjadřují sny, přání, ať už splnitelné, nebo ne, do budoucnosti. Prostě co byste ještě chtěli do smrti stihnout. Myslím, že je to docela dobrý nápad na článek, já jsem si už hodně takových obrázků "osrdíčkovala", protože je to dobrá inspirace a v hodně obrázcích vidím sebe. Moje přání do budoucna. Tak tady jich pár je.
Co byste chtěli stihnout vy,"before you die" ??
haníí

Jezdívali jsme hodně do Chorvatska, Řecka, ale dost mě láká Itálie. Navíc letos jsem se začala učit italsky (a je to fákt těžký), tak doufám, že třeba o prázdninách.. ;)

















Lush mám strašně ráda. Ty nádherný vůně jejich výrobků.. Aach :D. Třeba ne všechny, ale aspoň ty nejlepší "bath bombs" bych chtěla vyzkoušet.

















Ze všech dovolených u moře jsem si Řecko zamilovala nejvíc! Překonalo dokonce i Tunisko a Egypt. Tohle místo je pro mě nenahraditelné a vždy se tam ráda vracím.


















Když jsem byla menší, u nás na chatě jsme s kámoškou často stavěli bunkry, byly to skvělý časy. Měli jsme naplánovaný, že si postavíme i bunkr na stromě, ale nakonec jsme uznali, že na to asi nemáme :D. Ale určitě bych si chtěla někdy takovýto stromový dům postavět. Ať už pro mě, nebo pro moje budoucí děti ;).


















Hloupá rakovina! Tohle je pro mě spíš nereálné přání, protože ze mě žádnej doktor nebude, ale i tak. Doufám, že doktoři brzo najdou nějakou protilátku.

















Když se nemůžu stát architektkou, tak si navrhnu aspoň svůj barák. A bude to boží barák!

















Ok, každý den v týdnu je možná trochu přehnaný, ale tak 2x do týdne, to by mi stačilo.. :D

















Chci být jednou mamča. Chci být mamča, za kterou se její děti nebudou muset stydět! (ikdyž to je asi nereálný :D)

















Neříkám, že jsem tlustá, ale do krásně rovnýho břicha budu muset ještě zapracovat..

















Jako skoro všechny holky, i já miluju oblečení, boty, doplňky... A až budu velká, postavím si velikou šatnu, která bude rozdělená na víc částí a bude narvaná oblečením.

















Tohle si přeje asi každý. Jenže najít dobrého, spolehlivého kamaráda, který vás nezradí je dost těžké. Já nejlepší kamarádku mám a doufám, že mě nezklame ;).

















Určitě znáte ten film, kde se kluk skamarádil s delfínem (nebo to byla kosatka? :D). Nemůžu si za nic vzpomenout, jak se jmenuje.. Každopádně to musí být úžasný, plavat s delfíny, nebo rovnou na delfínovi. Oni jsou nádherní!

















Miluju moře. A žít blízko něj, třeba v Řecku, to je můj sen.

















A rovnou tu Williho Wonky! :D Čokoláda, ta nejúžasnější věc na světe. Kdo mě vezme do továrny na čokoládu?? ;)


















Ne pracovat, ale taková brigáda ve Starbucks by se hodila. A kdybych dostávala zdarma to jejich kafe..hmm. :D

3 komentáře: