26. 2. 2012

You should try to do lots of crazy things when you're young, because then it could be too late.

Ahoj! Uf, nebyla jsem tu zas tak dlouho a i za tak krátkou dobu se toho stačilo opravdu hodně stát. Ano, já vím, že už jsem s tím deníkem otravná, ale já si to někam zapsat musím a deníček nevedu. Snad mi to odpustíte...
V sobotu jsem byla na té kámoščině oslavě. Byly tam jako vždy hory jídla a všeho. Na přípitek jsme měli mochito bez alkoholu, bylo to vážně dobrý! Hráli jsme pinec, stolní fotbal, dívali se na 3D film, kterej byl mimochodem skvělej, ještě si tak vzpomenout jak se jmenoval že :D. Večer už všichni hosté odešli a já přemluvila naše, abych u M. mohla přespat. Moji rodiče jsou docela lehce přemluvitelní, takže cájk ;D. Koukali jsme se asi na 3 filmy, jedli chipsy, popíjeli kolu, zapíjeli vínem (ale jen jednou skleničkou ;)  a u třetího už jsem začala usínat. Tak jsme to vypli a šli do postele. To bylo cca. v necelou 1 "ráno". Ale jak jsme přešli do postele, obě nás to spaní nějak přešlo, asi 2 hodiny jsme kecali, smáli se a dělali všechno možný. Ta noc byla na té oslavě podle mě nejlepší. Taky jsem si něco urovnala a..no bylo to prostě fajn.
užijte si poslední víkendový den!
haníí






















7 komentářů:

  1. Očividně sis víkend užila! :) Né,neotravuješ mě s deníčkem.:) A jenom jednu skleničku vína ti nevěřim! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, že aspoň někoho :D. A vážně byla 1 jedna, mě to nikdy moc nechutnalo :D..

      Vymazat
  2. Juu, aj ja chcem taký víkend!!

    OdpovědětVymazat
  3. děkuju za komentář :)) a za poradění nějakých seriálůů určitě se na nějaký začnu koukat!:D:)) jinak háhá! vidím že to máme hrozně podobné taky když spím u kámošky a koukáme na filmy tak pak se nám chce spát a jak se k temu odhodláme tak naráz se nám nechce a též si povídáme :D ále jinak si musela mít hodě super víkend !:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta první fotka je fakt dobrá - taky chci zůstat forever young! :)

    B&M
    http://bananaandmandarina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. hezky sis užila víkend :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat