20. 1. 2012

When I´m bored

Konečně páátek! Dnešní den se mi docela povedl. Opravila jsem si známku z přírazu, dostala jedničku z fyziky (o.O) a k tomu ještě jedničky z ájiny a něminy. Nojo, už mlčím, připadám si jak nějakej vychloubavej šprt :D. 
V angličtině jsme dostali z Dendou nezastavitelnej výbuch smíchu, že nás učitelka musela poslat na chodbu, aby jsme se vzpamatovali :DD. Úplně mě tekly slzy z toho :D. Vlastně ani nevim proč jsme se tolik smáli :D.. 

Asi tak před 2 týdny jsem dočetla knížku Pretty little liars a šíleně mě štve, že jsem se stejně nedozvěděla kdo je A., grr! No ale to není důvod, proč to píšu. 
V jedné kapitole bylo napsáno, že se Spencer, když byla rozrušená odreagovala tím, že si svoje oblečení uspořádala podle značek. Nebo něco podobnýho... A tak mě minulý víkend napadlo, že bych to mohla zkusit taky. Docela mě to bavilo. Zjistila jsem, kolik mám oblečení z určitých značek a přišla jsem k závěru, že mám nejvíc oblečení z Tally Weijlu. .. Možná, že kdybych tam shromáždila všechno oblečení, i to, co už třeba nenosím nebo nosím jen na doma, vyhrál by to New Yorker. A za nějakou dobu ale určitě předběhne oba obchody H&Mko, protože tam teď nakupuji asi nejčastěji. Taky jsem si dost oblíbila Lindex, odkud mám teda zatím jen 2 věci, ale to se časem změní ;). 
A co vy, jaké jsou vaše oblíbené obchody?
haníí






























11 komentářů:

  1. Díky za komentář :))) To mě ještě nikdy nenapadlo, takhle uspořádat věci, ale myslím, že většina by byla z Tally Weijl!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám fakt neskutočné množstvo oblečenia z New Yorkra, to bolo ešte v dobách keď som mala mániu na mikiny a také veci :D A teraz neviem čo s tým, je mi ľúto dať to preč. Ináč u mňa prevláda fakt zdravý mix, každý kúsok mám z iného obchodu, možno viac z GATE, HM, MarkSpencer a Reserved. Ale už by som rada doplnila zásoby :) Ináč sa mi páči ten svetrík z Takka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, taky jsem měla takový období, kdy jsem nakupovala v New Yorkru hlavně mikiny a různý trička s nápisy a barevnými potisky :D. Teď už je skoro nenosím..

      Vymazat
  3. TALLY WEIJL! TALLY WEIJL! TALLY WEIjl! :-D
    http://handbagforladies.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám najradšej Zaru a H&M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já v Zaře nikdy nebyla :D. Nikde jsem ji neviděla. Ale štve mě to, protože jsem u blogerů viděla spoustů krásných kousků ze Zary :/.

      Vymazat
  5. ty legíny jsou z HM , ale nejspíš tam už nebudou :)

    OdpovědětVymazat