19. 1. 2012

Stripes or dots

Tak jsem zase tady se svýma otřepanýma výmluvama, že není čas na blog. Jako obvykle. Doufám, že po uzavření známek bude už větší pohoda a čas na blogování. DOUFÁM!! 
Jinak jestli vás zajímají nějaký kecy z mýho života (což teda pochybuju :D), tak tady něco málo napíšu.. Vypadá to, že letošní vysvědčení nebude moc slavný, teda né, že bych měla třeba trojky nebo tak, ale podle vysvědčení z předchozích let spíš zhoršení. Áchjo, a zrovna v osmičce, když už o něco jde si to musím pokazit. Nojo, já :). 
Dále tu mám úžasnou zprávu, a to, že u nás někdy na začátku týdne krásně sněžilo. A taky špatnou zprávu, že to hned roztálo. Jo a konečně jsem viděla 4. díl Stmívání a je to prostě božíí! Doporučuju :). 

Dnes, když jsem se učila ten nejnudnější předmět na světě (fyziku), napadlo mě, že bych si mohla nějak oživit svoje růžový nehty. Tak jsem si vzala bílý lak, párátko a na jednu ruku vyťupala puntíky. Moc se mi to nelíbilo, takže jsem na druhé vyzkoušela svislý pruh. Ta ruka se mi osobně líbí víc, ikdyž si nejsem jistá, jestli to nevypadalo nejlíp jen tak bez vzoru :D.
Co myslíte vy ?
Růžová / puntíky / proužky ?




























































































































Btw. Zkoušeli jste si někdy fotit levou rukou ? Mě se levá hrozně třepala, byl to pro mě nadlidský výkon :D. Tak mě tak napadlo, jestli existují foťáky pro leváky..

2 komentáře: